top of page
bc_header_bg_220111.jpg
bc_logo_210830_edited.png
wingfoiler riding fantic board

ЗА НАС

Брејнчајлд продукција е новооформена фабрика во Битола од страна на странскки инвеститори, Посветена да постави еколошко OEM производство, во срцето на Европа.

 

Базирани на високо технолошки материјали и производни процеси поставуваме нови стандарди во индустријата на спортови на ветер и нивни аксесоари.

Брејнчајлд продукција е новооформена фабрика во Битола од страна на странскки инвеститори, Посветена да постави еколошко OEM производство, во срцето на Европа.

 

Базирани на високо технолошки материјали и производни процеси поставуваме нови стандарди во индустријата на спортови на ветер и нивни аксесоари.

bc_news_podcast_221115.png

Вклучен звук

Слушајте го подкастот со Ralf Grösel и Rou Chater и дознајте повеќе за иднината на индустријата.

„BRAINCHILD повторно го измислува начинот на кој размислуваме за производството!“

Поткаст од IKSurfmag

bc_icon_podcast_micro_221115.png
investor_graphic.png

ИНВЕСТИТОРИ

Be part of the outstanding BRAINCHILD vison! Join the movement as a strategic partner or investor. 

sustainability wingfoil

КАДЕ ШТО СТИЛОТ СЕ СРЕЌАВА СО ОДРЖЛИВОСТА

Ние сме прва еколошка продукција за производи на ветер и нивни аксесоари, со тоа што користиме еколошко високо-технолошки материјали и креативни дизајни.

bc_creative_heads_221005.png

БАРАМЕ КРЕАТИВНИ КОЛЕГИ

Имаш креативна бизнис идеја?

Придружи се на Брејнчајлд кампусот и оствари ја твојата идеја во производ.

respectful environment

КАРИЕРА

Во моментов го прошируваме нашиот тим и бараме колеги кои се подготвени да го истражат и надградат своето знаење.

fair job
save for real sustainable

SAVE
FOR 
REAL

bc_icons_stopCO2_220502.png

СЕ ГРИЖИМЕ

bc_icon_sustainably_made_purple_220502.png
bc_icon_recycled_product_purple_220502.png
bc_icon_solar_energy_purple_220502.png
bc_icon_with_love_purple_220502.png
bc_icon_mk_product_purple_220502.png
bc_logo_long_color_210830.png

7000 БИТОЛА

УЛ. БУРСА БР. 57

СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Google PIN

info@brainchild-production.com

+389 75 342 958

FOLLOW US

  • b_web_footer_facebook_220517
  • b_web_footer_instagra_220607
  • b_web_footer_linkedin_220607
bottom of page